Fabricius Huskonsult

Västra Götalands län

Information

600819-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fabricius Huskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fabricius Huskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Mariestad som är den kommunen som Fabricius Huskonsult finns i.

Fabricius Huskonsult har varit registrerat sedan 1990-03-05 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fabricius Huskonsult så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fabricius Huskonsult är och det finns flera bolag i Mariestad som också är .

Firmatecknare för Fabricius Huskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fabricius Huskonsult så kan ni göra det på telefon genom 010-873984 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och konsultationer, byggsatser småhus

Det finns olika personer som har en koppling med Fabricius Huskonsult och det är Fabricius, Olov Sören som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,